voeding-vitaal
lifestyle coach & gewichtsconsulente

Over mij

 

Wie ben ik 

Mijn naam is Nastasia Lagrand, 20 jaar oud en in juni 2017 afgestudeerd als lifestyle coach en gewichtsconsulente aan het ROC Mondriaan in Delft. Nu ben ik bezig met de HBO opleiding fysiotherapie. Door mijn opleiding lifestyle coach en fysiotherapie heb ik ervaring met gezond eten en bewegen en weet ik hoe belangrijk deze combinatie is voor een optimaal resultaat. Naast mijn opleiding heb ik altijd op hoog niveau alpine skien gedaan en ben ik dus altijd veel met bewegen en gezond eten bezig geweest.  

Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten (BGN). Voor een afspraak heeft u geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. 

Mijn werkwijze

Als lifestyle coach bied ik persoonlijk en op maat gemaakte bewegingsadviezen en plannen aan. Hierbij hoeft u niet te denken aan hele zware sportschool sessies maar juist gezond bewegen afgestemd op uw dagelijkse (sport)activiteiten. Dit is om de effectiviteit van het voedingsschema te verhogen. Wilt u alleen beweegadviezen of een beweegplan op maat kan dit ook. 

Als gewichtsconsulente begeleid ik alleen mensen met een minimaal BMI van 18,5 en een maximaal BMI van 30. U kunt niet alleen bij mij terecht voor afval tips maar ook om aan te komen, hulp bij sport en voeding of om te kijken hoe u eetgewoontes zijn en hoe u daar nog meer uit kan halen. Mijn doel is om samen met u naar een voor u optimaal gewicht te komen met alle daagse producten uit de supermarkt. Door deze methode krijgt u op maat gemaakte voedingsschema's met gerechten die u lekker vindt en een goede balans tussen gezond en lekker. 

De praktijk

De consulten kunnen een op een in de praktijk op verschillende locaties of online indien gewenst.