voeding-vitaal
lifestyle coach & gewichtsconsulente

Diensten


Ik bied u verschillende diensten aan: een voedingsschema op maat, bewegingsadviezen op maat en een trainingsschema op maat.


Voedingsschema op maat

Een voedingsschema op maat wil zeggen dat ik samen met u kijk naar de mogelijkheden om tot een ideaal weekmenu te komen. Doordat ik samen met u kijk heeft u geen last van producten die u niet lekker vind of die moeilijk te vinden zijn. Ik ben altijd op zoek naar de ideale balans tussen gezond en lekker. Een voedingsschema op maat kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden dus niet alleen voor afvallen maar ook voor aankomen, voor sporters of voor een beter balans in je eetpatroon. Om een goed voedingsschema te kunnen maken vraag ik de cliënt altijd van te voren een voedingsdagboek van 5 dagen bij te houden. Dit voedingsdagboek krijgt u voor de eerste afspraak toe gemaild.  

Bewegingsadvies op maat

Bij een bewegingsadvies op maat hoeft u niet te denken aan zware trainingssessies maar aan voldoende beweging binnen uw dagelijks leven. Hierbij kijken wij samen naar hoeveel u nu beweegt en zal ik u aan de hand daarvan tips geven over hoe u meer kunt gaan bewegen. De bewegingsadviezen zijn een aanvulling op het voedingsschema en zullen het effect van het voedingsschema verhogen. Natuurlijk bent u niet verplicht om naast de bewegingsadviezen ook met een voedingsschema te werk te gaan. 

Trainingsschema op maat

Een trainingsschema op maat is vergelijkbaar met een voedingsschema op maat. Samen met u kijk ik naar de mogelijkheden op sport gebied binnen u dagelijks leven. Om dit optimaal in kaart te kunnen brengen vraag ik u om een trainingsdagboek bij te houden van 5 dagen. Zo kan ik makkelijk zien hoeveel u per dag beweegt en hoe vaak u sport. Aan de hand van dit trainingsdagboek maak ik in overleg met u een trainingsschema voor een week. In dit trainingsschema wordt rekening gehouden met werk en huishouden. Het trainingsschema word gemaakt met oefeningen die rondom uw eigen huis kunt doen hiervoor hoeft u dus bijna niet de deur uit. Dit trainingsschema op maat is bedoeld als u fitter wilt worden/af wil vallen. Als u al fit bent maar u wilt toch een trainingsschema op maat is dit natuurlijk ook mogelijk. Het trainingsschema op maat kunt u los krijgen maar kunt u ook in een pakket krijgen waarbij ik u ook voorzie van een voedingsschema. Het trainingsdagboek krijgt u voor de eerste afspraak toe gemaild. 

Woont u in de buurt van Arnhem?

Naast mijn werk als Lifestyle coach en gewichtsconsulente studeer ik in Nijmegen, voor mijn studie woon ik in Arnhem. Dus als u niet in de buurt van Bergschenhoek woont kunt u daar ook altijd langskomen. Ik adviseer u om in dit geval even contact met mij op te nemen om samen naar de mogelijkheden te kijken.